Csatlakozz a Kedvezménybank flottához!

Az akció 2019. Május 12-ig elérhető, beváltható Kedvezménybank igazolással a Telenor üzletekben, új Kedvezménybank flotta előfizetés vásárlása esetén.

További információ az előfizetés menetéről:

Facebook csoportunkban további információk olvashatóak: Kedvezménybank zárt csoport - csatlakozz a zárt csoporthoz, és értesülj a legújabb akciókról!

Itt lehet csatlakozni, illetve megismerni a feltételeket!

Vagy érdeklődjön telefonon: 06-20-623-7230

A Kedvezménybank privát vállalkozás, nem a Telenor tulajdona. A Kedvezménybank igazolást állít ki azoknak akik beléptek a Kedvezménybankba. Ezen igazolás birtokában vehető igénybe a kedvezmény bármely Telenor üzletben, közvetlenül a Telenortól, előfizetésre és készülék vásárlásra.

Keyboard and Mouse

Válassz új készüléket most 20.000 Ft kedvezménnyel
Váltsd árengedményre
rég nem használt mobilod flottásként!

01

Kérj igazolást, hogy csatlakozhass a flottához, vagy vehess új előfizetést.

02

Hozd be rég nem használt, beolvasható IMEI-számmal rendelkező készülékedet bármelyik Telenor üzletünkbe!

03

A  telefon  ellenőrzése  után  kapsz  egy  egyedi  promókódot,  melyet  bármelyik új készülék vásárlásához felhasználhatsz.Ezt a promókódot beválthatod azonnal vagy később (2021.10.20-ig), de minden esetben új flotta csomagos előfizetés vásárlása esetén, 2 év hűségnyilatkozat mellett.

04

Több készüléket is behozhatsz, így több promókódod is lehet, amit át is ruházhatsz másra. Vásárlásonként csak egy promókód váltható be, azaz nem összevonhatók, készpénzre nem beválthatóak.

törött iphone_edited.png