top of page
Csatlakozz a Kedvezménybank flottához!

Az akció 2019. Május 12-ig elérhető, beváltható Kedvezménybank igazolással a Telenor üzletekben, új Kedvezménybank flotta előfizetés vásárlása esetén.

További információ az előfizetés menetéről:

Facebook csoportunkban további információk olvashatóak: Kedvezménybank zárt csoport - csatlakozz a zárt csoporthoz, és értesülj a legújabb akciókról!

Itt lehet csatlakozni, illetve megismerni a feltételeket!

Vagy érdeklődjön telefonon: 06-20-623-7230

A Kedvezménybank privát vállalkozás, nem a Telenor tulajdona. A Kedvezménybank igazolást állít ki azoknak akik beléptek a Kedvezménybankba. Ezen igazolás birtokában vehető igénybe a kedvezmény bármely Telenor üzletben, közvetlenül a Telenortól, előfizetésre és készülék vásárlásra.

Keyboard and Mouse

Az akció LEJÁRT. Kérjük csatlakozzon a facebookon a kedvezménybank zárt csoporthoz, hogy értesüljön a következő akcióról!
 

törött iphone_edited.png

SZUPER FLOTTÁS DÍJAK

20.000 Ft készülékre

Válassz új készüléket most 20.000 Ft kedvezménnyel
Váltsd árengedményre
rég nem használt mobilod flottásként!

01

Kérj igazolást, hogy csatlakozhass a flottához, vagy vehess új előfizetést.

02

Hozd be rég nem használt, beolvasható IMEI-számmal rendelkező készülékedet bármelyik Telenor üzletünkbe!

03

A  telefon  ellenőrzése  után  kapsz  egy  egyedi  promókódot,  melyet  bármelyik új készülék vásárlásához felhasználhatsz.Ezt a promókódot beválthatod azonnal vagy később (2021.10.06-ig), de minden esetben új flotta csomagos előfizetés vásárlása esetén, 2 év hűségnyilatkozat mellett.

04

Több készüléket is behozhatsz, így több promókódod is lehet, amit át is ruházhatsz másra. Vásárlásonként csak egy promókód váltható be, azaz nem összevonhatók, készpénzre nem beválthatóak.

touch & clean mobile blue_edited.png

Tudod mi az az TOUCH & CLEAN?

Nem? Kilkkelj ide és megtudod!

Oszd meg ezt a posztot és nyerj egyet 2021 október 6-ig.

 

A játékban a szerzvezők és családtagjaik nem vehetnek részt. 5 termék kerül kisorsolásra. A nyerteseket a Facebookon keresztül keressük fel a posztja alapján.

bottom of page