top of page
Adatvédelmi alapelveink - lakossági és kisvállalati ügyfelek

Honnan kapjuk meg az Ön személyes adatait?

  • Kizárólag Öntől. Csak olyan személyes adataink vannak, amelyeket a látogatóink adnak meg, akár egy Facebook reklámkampány során, akár a weboldalunkon keresztül, akár más módon, abból a célból, hogy kedvezményes ajánlattal keressük meg.

Fontos! Azzal, hogy Ön megadja az adatait egy kampányunk során, hozzájárul, hogy a Kedvezménybank megkeresse Önt ajánlataival, és az Ön által megadott adatokat tárolja. Hiszen ebből a célból iratkozott fel. Ez elsősorban emailen történik. Telefonon csak abban az esetben keressük meg, ha hibás adatot találunk a megadott adatok között, vagy a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez szükséges. Kérésére pedig postán/emailen juttatjuk el Önnek a kedvezményre jogosító igazolást.

Hogyan lehet a személyes adatokat törölni?

  • Kérésére az adatait teljes egészében és végérvényesen töröljük Marketing adatbázisunkból. Ez esetben nem fogunk több ajánlatot, kedvezményt küldeni Önnek.

  • Kérheti személyesen irodánkban, Budapest XIII. ker Sólyatér u. 9., 1138, (a koronavírus alatt nem elérhető)

  • levélben, ugyanazon a címen,

  • telefonon: 06-20-623-7230, vagy

  • emailen: info@kedvezmenybank.hu.

Milyen adatokat nem törlünk?

  • Csak abban az esetben nem töröljük adatait, ha Ön tagunk lett és belépett a Kedvezménybank ügyfelei közé. Ebben az esetben adatait tárolnunk kell a szolgáltatás teljesítése érdekében, annak végéig, és az azt követő 6 hónapig. De ebben az esetben is kérheti, hogy marketing adatbázisunkból töröljük Önt.

Milyen adatokat kérünk Öntől?

  • Az igazolás postázásához az Ön nevét, és postacímét kérjük el. A kapcsolattartáshoz pedig telefonszámát és email címét. További adatok megadhatóak: jelenlegi szolgáltatója, illetve, hogy hány telefont kíván hozzánk áthozni. Ez az igazolás kiadásához szükséges.

 

Facebook

  • A Facebookon kapcsolatba kerülhetünk Önnel, amikor like-olja oldalunkat, üzenetet küld nekünk, ezután meghívhatjuk csoportunkba, beléphet zárt csoportunkba, stb. Amennyiben ezen interakciókat szeretné letiltani, azt megteheti a Facebook beállításainak megváltoztatásával, illetve a csoportból történő kilépésével, illetve számos egyéb módon. Ehhez segítséget a Facebook súgóközpont oldalon talál.

Adatkezelő: Baráz Tamás egyéni vállalkozó

Nyilvántartási száma: 51493402
Adószáma: 68264992-1-33

bottom of page